Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drinkar, bad och kärlek på mammas lustjakt

20 jul, 2007, 16:53 
Av
Andrea, Pierre och Charlotte är på lyxig Medelhavssemester. Och naturligtvis väljer de att festa och partaja på familjebåten Pascha III, döpt efter de tre kungliga barnen.
Annons

 

Monacobarnen festar till
Charlotte av Monaco och pojkvännen.

Mer jet-set än en glassig kryssning i lyxbåt på det glittrande Medelhavet kan det väl knappast bli? Så det är förstås vad syskonen Casiraghi – Andrea, 23, Charlotte, 20 och Pierre, 19 helst ägnar sig åt när kvicksilvret kryper uppåt i södra Europas högsommarvärme. Båten som transporterar prinsessan Carolines barn runt under deras exklusiva medelhavsturné är mamma Carolines lustjakt “Pacha III”, döpt efter dem själva: P efter Pierre, A efter Andrea och CHA efter Charlotte.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Casiraghigänget med flickvänner, Andreas Tatiana, Pierres senaste (en ombytlig pojke det där) och Charlottes pojkvän Alex och deras utvalda medresenärer njuter av ljumma vindar, bad och färgglada paraplydrinkar.

Iförda vita kläder och hattar väckte det skönlockiga gänget uppmärksamhet när de släntrade in på en taverna för att svalka sig med iskalla drycker och röka en och annan cigarett.

Efter det stärkande restaurangbesöket fortsatte furstehusets ungdomar ut på nya äventyr på det stora blå.

 

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons