Drinkar, bad och kärlek på mammas lustjakt

Andrea, Pierre och Charlotte är på lyxig Medelhavssemester. Och naturligtvis väljer de att festa och partaja på familjebåten Pascha III, döpt efter de tre kungliga barnen.

 

Monacobarnen festar till
Charlotte av Monaco och pojkvännen.

Mer jet-set än en glassig kryssning i lyxbåt på det glittrande Medelhavet kan det väl knappast bli? Så det är förstås vad syskonen Casiraghi – Andrea, 23, Charlotte, 20 och Pierre, 19 helst ägnar sig åt när kvicksilvret kryper uppåt i södra Europas högsommarvärme. Båten som transporterar prinsessan Carolines barn runt under deras exklusiva medelhavsturné är mamma Carolines lustjakt “Pacha III”, döpt efter dem själva: P efter Pierre, A efter Andrea och CHA efter Charlotte.

Casiraghigänget med flickvänner, Andreas Tatiana, Pierres senaste (en ombytlig pojke det där) och Charlottes pojkvän Alex och deras utvalda medresenärer njuter av ljumma vindar, bad och färgglada paraplydrinkar.

Iförda vita kläder och hattar väckte det skönlockiga gänget uppmärksamhet när de släntrade in på en taverna för att svalka sig med iskalla drycker och röka en och annan cigarett.

Efter det stärkande restaurangbesöket fortsatte furstehusets ungdomar ut på nya äventyr på det stora blå.

 

Foto: Stella Pictures, IBL