Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Beatrix fick ett gott skratt i Oman

12 jan, 2012, 15:52 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Nog brukar det vara färggrant alltid när holländska kungafamiljen är ute på uppdrag. Besöket i Oman blev inget undantag!

Drottning Beatrix bar en ärtgrön väska och matchade sin blommiga sommarklänning perfekt. Maxima fick hålla i den stora hatten, när de ljumma vindarna svepte över det breda brättet. Kvinnor och män i den omanska delegationen bar sjalar i alla möjliga kulörer.

Drottning Beatrix fick sällskap av kronprins Willem-Alexander och kronprinsessan Maxima både till hamnen i Sohar och Fort Nakhal i går. Kungligheterna är på ett tre dagar långt statsbesök i Oman och det syns tydligt att trion har det trevligt. Det blev många glada skratt och exotiska upplevelser.

Bra början på året

Vilken bra början på det nya året, att få sol och värme igen. Och för lyckliga Willem-Alexander och Maxima gör det ingenting att få vara på tu man hand utan döttrarna ett tag. Lika förälskade som alltid är ju det holländska kronprinsparet, som bara om några dagar firar tio-årig bröllopsdag!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

[smooth=id: 654; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, All Over Press

Läs även:

Annons