Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Beatrix firades i Holland - med sorgkant

02 maj, 2012, 10:06 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Beatrix hyllades stort när det åter var dags för den årliga Queensday i Holland. Men detta år med en liten sorgkant.

Det har ju varit ett tungt år för drottning Beatrix som drabbades av en personlig tragedi när sonen prins Johan Friso råkade ut för en svår lavinolycka under en skidsemester för några månader sedan och nu ligger i koma på ett sjukhus i London.

Annons

Ge sitt stöd

Så när det åter var dags för Queensday så hade många medborgare slutit upp för att ge drottningen sitt stöd.

På plats fanns också kronprins Willem-Alexander och kronprinsessan Máxima.

Vårfärger

Vi såg även prins Constantijn och prinsessan Laurentien men också prinsessan Margriet och hennes make Pieter van Vollenhoven, bara för att nämna några.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottning Beatrix talade för första gången om sin sorg över att sonen prins Johan Friso är allvarligt sjuk och kanske aldrig vaknar upp igen.

–  Det är sorgligt över att vi inte kan vara här hela familjen, men jag är oändligt tacksam över allt stöd jag fått av er, sa drottningen enligt examiner.com.

Annons

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons