Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Beatrix hedrade andra världskrigets offer

08 maj, 2012, 11:02 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Beatrix och kronprinsparet hedrade alla de som stupat i andra världskriget under en ceremoni i Amsterdam i helgen.

Kronprinsessan Máxima och kronprins Williem-Alexander kom tillsammans med drottning Beatrix till Nationaal Monument i Amsterdam för lägga ner en krans till minne av andra världskrigets alla offer.

I svart

Kungligheterna som alla var lämpligt klädda i svart gick också i kyrkan, en minnesgudstjänst hölls i Nieuwe Kerk berättas det på holländska hovets hemsida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bjudit in tysk president

Detta år hade man också bjudit in den tyske förbundspresidenten Joachim Gauck – som var på kungligt besök i Sverige häromveckan – för en konsert. Ni ser drottningen och Gauck tillsammans på bilden här nedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Annons