Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Beatrix lyssnade på konsert i Amsterdam

12 aug, 2011, 09:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Inte alla kungligheter har semester just nu, drottning Beatrix tog sig till Amsterdam i tisdags för att lyssna på en konsert.

Drottning Beatrix sågs häromdagen på Amsterdams konserthus där hon lyssnade på en konsert med European Union Youth Orchestra. Detta ska enligt uppgift vara starten på drottningen “hösttermin” som precis startat efter sommarledigheten.

Annons

Förnekat sjukdom

Det holländska hovet har annars tvingats gå ut med – via en talesman för landets regering – en mycket kraftig dementi som rör ett skvaller om att någon skulle vara svårt sjuk i den holländska kungafamiljen.

– Det är ett absolut nonsens och naturligtvis helt osant, säger hovet via talesmannen enligt olika medier som royalblog.nl.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons