Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Beatrix mötte militärer - kronprinsparet var på galamiddag

08 mar, 2012, 13:23 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har drottning Beatrix återgått till jobbet. I onsdags hälsade hon på hos militärer och det holländska kronprinsparet var på en galamiddag.

Drottning Beatrix har som vi tidigare berättat bestämt sig för att återgå till jobbet efter sonen prins Johans Frisos svåra lavinolycka. Under onsdagen hälsade drottningen på hos några militärer i Soesterberg.

Annons

Sergeant-Major Scheickkazerne visade drottningen runt på området där man utbildar soldater att bland annat handskas med explosiva material av olika slag.

Galamiddag

Samma dag var kronprins Willem Alexander och kronprinsessan Máxima på en galamiddag som ägde rum The Hall of Knights i Haag. Livet börjar så smått att återvända till det normala för den holländska kungafamiljen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons