Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Beatrix visar hur man tvättar en hund

19 mar, 2012, 14:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har livet återgått till det mer normala för drottning Beatrix och det holländska kronprinsparet. Häromdagen visade drottningen hur man tvättar en hund.

Drottning Beatrix deltog tillsammans med prins Willem-Alexander och prinsessan Máxima i NL Doet, National Volunteer Day, där drottningen bland annat fick chansen att tvätta en hund.

Annons

Uppmuntra till volontärarbete

National Volunteer Day anordnas av Oranje Fond och dess syfte är att uppmuntra människor att engagera sig i volontärarbete och på det sättet att göra en skillnad i samhället. Stiftelsen utbildar även hundar för att de sedan ska hjälpa människor med olika rörelsehinder.

Willem-Alexander och Máxima är båda beskyddare för Oranje Fonds och de kungliga hjälpte med att städa, måla och återställa ett klubbhus för scoutgruppen Satoko Kitahara i Leidschendam.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hade roligt

De passade även på att leka lite med hundarna som fanns där och som framgår av bilden här intill, hade kronprins Willem Alexander riktigt roligt under måleriarbetet.

Annons

God hand med hundar

Och drottning Beatrix såg också ut att trivas med sitt uppdrag, att tvätta denna söta hund.

Det var säkert en trevlig dag för henne, något hon kan behöva efter all sorg den senaste tiden.

Av Eveline Eriksson

Foto: Stella Pictures, IBL, All Over Pictures

Läs även:

Annons