Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Camilla stoppas – hovets besked om framtiden

10 mar, 2023, 07:00 
Camilla Parker Bowles

Drottning Camilla stoppas från att närvara vid det kungliga åtagandet. Brittiska hovet fick gå ut med förklaring...

Annons

Allt var planerat...

Drottning Camilla skulle besöka Newsmarket för att närvara vid två väl förberedda engagemang. Plötsligt fick hovet ge beskedet att Camilla inte skulle kunna närvara under dagen.

Här bryter drottning Camilla mot etiketten!Brand logo
Här bryter drottning Camilla mot etiketten!

"Hennes majestäts kungliga åtaganden i Newsmarket senare idag har senarelagts pågrund av vädret som påverkar färden. Drottningen beklagar självfallet att inte kunna närvara och kommer hitta ett annat datum att besöka i närtid"

Drottningen skulle resa norrut för att närvara vid ett 40 års jubileum för en välgörenhetsorganisation inom hästkappslöpningsbranschen, British Racing School, det skriver People.

Drottning Camilla stoppas helt – fick inte genomföra dagen

Kungligheten skulle även göra en besök ett galleri i Newsmarket, British Sporting Art Trust, för att avtäcka en målning av Belvoir Huntsman.

Annons

Newsmarket är beläget drygt två timmars bilfärd från London och väderprognosen var allt för oroande. Man varnade för de snöstormar som rådde över stora delar av Storbritannien.

Camilla Parker Bowles
Kungligheterna har rätt kul på jobbet ibland!

Inte första gången drottning Camilla ställer in

Den senaste tiden har drottningen fått ställa in flera schemalagda åtaganden.

I mitten av februari kunde kungligheten konstateras smittad av covid-19 och tvingades kurera. Camillas jobb ställdes då in en vecka.

I onsdags kunde Camilla genomföra sin plikt – drottningen höll en mycket speciell mottagning på Buckingham palace för att uppmärksamma internationella kvinnodagen. Entreprenörer, underhållare, atleter, författare och journalister närvarade.

Foto: TT

Annons