Drottning Camillas djupa sorg - efter beskedet om att hon slutar: "Gör ont"

16 apr, 2023, 21:30 
Camilla Parker Bowles

Drottninggemål Camilla har blivit sårad - det här kort efter beskedet att hon lagt av med ett av sina favoritintressen.

Annons

Drottninggemål Camilla, 75, har nyligen berättat att hon slutat med ett av sina favoritintressen. Hon orkar helt enkelt inte längre.

Det var barnen på en grundskola i Tyskland som fick reda på Camillas dystra beslut först.

Kung Charles attackerad på öppen gata – se filmen!
Kung Charles attackerad på öppen gata – se filmen!

– Jag brukade ha hästar och red ofta men sorgligt nog så har jag slutat med det. Jag tycker att jag är för gammal, sa Camilla enligt People.

Hon berättade för barnen att hon fortfarande äger hästar, trots att hon inte rider längre.

– Jag äger fortfarande travhästar. Igår såg jag hur ett av fölen föddes på en video jag fick skickat till mig, det var mycket spännande.

Recept.se Nyhetsbrev

En kunglighet som delar hästintresse med Camilla är Harry. Prinsen har ridit sedan han var mycket liten och tävlade senast förra året i hästpolo.

Drottningen och prinsen snackar troligtvis inte så mycket hästar längre - Camilla har, enligt brittiska pressen, inte en särskilt god relation till Harry just nu.

Allt på grund av det som står om Camilla i prinsens omtalade memoarer.

Prins Harry

Drottning Camillas sorg - är sårad efter styvsonen ord: "Gör ont"

Enligt drottningens nära vän, Lady Lansdowne, som är en del av hennes team, är hon sårad över det som står om henne i Harrys bok "Spare".

Annons

– Såklart påverkar det henne, det är klart att det gör ont, medger vännen i en öppenhjärtlig intervju med The Sunday Times.

Camillas vän fortsätter:

– Men hon låter inte det nå henne. Hennes tankesätt är alltid "Gör inte en grej av det, så kommer det till slut bli lugnare" och "säga mindre - för att det ska läka snabbare."

I boken tar Harry upp hur han och brodern William försökte övertala sin far att inte gifta om sig, och att han tänkte att Camilla skulle bli hans "onda styvmor". Han erkänner hur han ofta funderade på om hon skulle vara elak.

Harry kritiserar även Camillas image sedan hon blev en del av brittiska kungafamiljen - han skriver att hon gör allt för att rentvå sitt rykte som "älskarinnan".

Drottning Camilla, prins Harry
Inte ens det gemensamma intresset kan förena kungligheterna - det är kylig stämning
Annons

Foto: TT

Annons