Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Elizabeth fick ett blött men varmt välkomnande i Kanada

30 jun, 2010, 09:41 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
ste_elizabeth

Det regnade på drottning Elizabeth när hon kom till Kanada i veckan för ett statsbesök i landet med sin make prins Philip. Men välkomnande var varmt.

ste_elizabeth-2

Drottning Elizabeth och prins Philip startade sin Kanadaresa med ett besök på marinbasen Halifax i Nova Scotia. Där blev det varmt välkomnade av flottans män som till och med hurrade för kungligheterna.

Annons

Veteraner

Drottningen fick också träffa några av veteranerna från andra världskriget som fanns på plats för att också celebrera den kanadensiska flottans 100-års jubileum.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Lunch

Prins Philip.
Prins Philip.

Sedan väntade en lunch ombord på ett av skeppen och efter det gick hon runt i staden, fast då hade det börja regna rejält.

Paraply


Regntunga skyar mötte drottningen.
Regntunga skyar mötte drottningen.

Drottningen fick fatt i ett paraply och kunde därmed vandra ut på marknaden i Halifax. Hon är ju trots allt från England, där är man onekligen van vid regniga somrar.


Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och IBL

Annons