Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Elizabeth har haft sitt årliga gardenparty på slottet

13 jul, 2011, 09:29 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Elizabeth – för dagen klädd i gult – och prins Philip har hållit sitt årliga gardenparty på Buckingham Palace.

Annons

Drottning Elizabeth hade mer tur med vädret detta år, det regnade i alla fall inte som det gjort förut – när hon bjöd in till den årliga trädgårdsfesten vid Buckingham Palace i tisdags.

Pratade med gäster

Både drottningen och prins Philip vandrade runt bland gästerna och pratade lite, som ni kan se på bilden här intill. Vi har samtidigt fått rapporter från det brittiska hovet om att prins William och hans hustru Kate ska ta det lite lugnt resten av året – bara jobba en eller två gånger i månaden – nu när de kommit hem från sin långa resa i Kanada och USA.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons