Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Elizabeth inte alls nöjd med Williams bröllopsplanering

01 mar, 2011, 09:13 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Elizabeth lär inte alls vara glad över hur prins William och Kate Middleton har planerat sitt bröllop och sägs därför ha tagit över jobbet…

Det ser ut som det blivit en liten kommunikationsmiss mellan drottning Elizabeth och prins William i planeringen inför bröllopet med Kate Middleton i vår. En insider berättar att drottningen lär ha blivit rejält sur på prins William sedan han lagt ut uppgifterna om sitt och Kates bröllop på nätet på hovets hemsida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Glömt att fråga farmor

Han hade nämligen glömt att kolla allt med sin farmor – en gång till.

– Drottningen sa surt till William – du kanske ska cykla till Westminster Abbey? – berättar en källa för pressen.

Hon ska sedan fortsatt med att skälla ut prins William för att bara vara trendig, inte realistisk. Och det hon irriterat sig på, förutom det faktum att den blivande bruden ska anlända i en vanlig bil, inte häst och vagn, är han vill ha två olika fester på slottet.

Dubbelkolla allt

En brunch direkt efter bröllopet och en middag senare på kvällen. Problemet med detta ska vara slottets kök som tydligen kommer få problem med att hinna klart bägge måltiderna. Så nu sägs det att drottningen själv kommer dubbelkolla allt innan något mer planeras – och om det så behövs – ändra det unga parets planer.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Annons