Drottning Elizabeth ökar på takten - jobbar än mer 2011

Drottning Elizbeth gick som sig bör, tillsammans med resten av familjen, på den traditionella mässan i Sandringham. Nu visar det sig att hon har bokat in än fler evenemang i kalendern 2011.

Här ser vi den brittiska kungafamiljen, med drottning Elizabeth i spetsen. på väg till sin traditionella mässa på Sandringham i Norfolk i söndags. På bilderna ser vi också prins Edward och hans hustru Sophie, grevinnan av Wessex.

Savannah

Men även prinsessan Anne som precis blivit farmor för första gången då hennes förstfödde Peter Phillips och hans maka Autumn fick en liten flicka häromveckan. En flicka som kommer att heta Savannah, berättas det nu från England.

Det avslöjas också att drottning Elizabeth tänker jobba än mer i år än hon har gjort under förra året. Den 84-åriga regentens kalender för 2011 är den mest välfyllda någonsin.

Bröllop och födelsedag

Först ut är bröllopet mellan prins William och Kate Middleton, sedan fyller hennes make prins Philip 90 år och efter det ska prinsessans Annes dotter Zara gifta sig med Mike Tindall. Sedan är det också dags att planera inför det stora Diamant-jubileet 2012.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Prinsessan Anne har blivit farmor››

Zara Phillips visar stolt upp sin förlovningsring››

Prinsessan Anne ska bli farmor››

Drottningen jultalade om religion och sport››