Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Elizabeth på bankett i Perth

01 nov, 2011, 09:44 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Elizabeth kvar häromdagen på en galabankett i Perth i Australien. Elegant som få kom drottningen som hon brukar i vit klänning och glittrande tiara.

Resan i Australien fortsätter för drottning Elizabeth. Häromdagen var hon värdinna för en galabankett i Perth, “Banquet for Commonwealth Leaders” på The Pan Pacific Hotel. Och som vanligt glänste drottningen i ett av sina underbara tiaror med tillhörande halsband.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På bilden här ovan välkomnas drottning Elizabeth – för dagen läckert klädd helt i rosa – av glada barn i Melbourne på Federation Square.

Annons

Här ser vi drottning Elizabeth ta emot en AFL-fotboll från spelareb Ben Ward som går på Clontarf Aboriginal College i Perth. Denna dag var drottningen klädd i ljusblått.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL Bildbyrå

Läs även:

Annons