Drottning Elizabeth på besök hos militären

Drottning Elizabeth på besök hos militären
Annons

För några dagar sedan kom drottning Elizabeth på besök till militärerna vid Argyll & Sutherland Highlanders. Men snart får hon sällskap på jobbet av maken – som nu mår mycket bättre.

Ingen sommarledighet ännu för drottning Elizabeth som häromdagen kom till Regiment of Scotland vid Howe Barrracks i Canterbury. Helt klädd i ljuslila inspekterade hon både förläggning och tog en tur på kaserngården.

Annons

Maken prins Philip var inte med heller denna dag men det sägs att han längtar iväg att börja jobba igen efter sin sjukdomsperiod och operation.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Drottning Elizabeth på besök hos militären”

 1. Sthlm skriver: 2 juli, 2013

  Tanken slår mig “vad kostar inte alla dessa besök som Elizabeth gör”. Det verkar som hon alltid är på något “besök”, som givetvis ger klirr i kassan. Man kan undra om England egentligen har råd med detta.


 2. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 2 juli, 2013

  Varför bryr du dig Sthlm? Du behöver inte vara med och betala.
  Har du ingen snedvriden tolkning om drottningens ansiktsuttryck på bilderna också som du brukar? Eller ser hon verkligen lycklig ut?


 3. esse skriver: 3 juli, 2013

  nr 1
  klirr i kassan för vem?


 4. Hm skriver: 3 juli, 2013

  #1 Varför bekymrar du dig om det, det är ju inte du som betalar. Dessutom blir hon säkert inbjuden till olika evenemang, knappast tränger hon sig på utan vidare. I vems kassa har du tänkt dig att det klirrar? Tror du att hon tar betalt separat för varje besök?


 5. ingalisa skriver: 3 juli, 2013

  #1 Sthlm. Vilken otroligt fånig kommentar.


 6. Lena skriver: 3 juli, 2013

  Drottningen är väldigt populär.De sliter och drar i henne överallt och vill att hon ska komma. Dessutom är många besök en del av alla dessa traditioner som de har. Att hon blivit äldre verkar göra henne än
  mer populär. Ungefär som man tänker, låt oss glädjas åt att vi fortfarande har henne med oss. Gulligt tycker jag.


 7. sybille rossspanien skriver: 5 juli, 2013

  Min man har varit officer I detta anrika regemente. Drottningen aer Colonel-in-Chief och tar avsked av dem da de kommer att reduceras till en bataljon. Hon har besoekt regementet flera ganger och tva ganger var jag ocksa med. Vi aer alltid mycket stolta naer vi far ett besoek av henne. Att I sa hoeg alder fortfarande bry sig aer helt fantastiskt! Alla I Argylls hoegaktar det mycket.


 8. sybille rossspanien skriver: 6 juli, 2013

  Det blev tyvaerr ett fel. Bataljonen kommer att reduceras till ett kompanie, tyvaerr! Det var haerliga ar med detta underbara regemente men nu skall sa manga loesas I UK och detta aer tyvaerr ett av dem.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar