Drottning Elizabeth portade Fergie från familjesemestern

Drottning Elizabeth portade Fergie från familjesemestern

Hertiginnan av York, Sarah ”Fergie” Ferguson har det inte lätt, nu är hon utan stöd igen från drottning Elizabeth och prins Philip.

 

Motgångarna fortsätter för Sarah Ferguson. Det har varit obetalda räkningar som hamnat i rätten, kritik mot hennes tv-dokumentär och nu senast fick hon 700 000 kronor för att prata ut i Hello magazine om äktenskapet med prins Andrew.

Allt detta har inte fallit i god jord hos drottning Elizabeth och prins Philip, som inte bjöd med henne till den årliga semestern till det skotska semesterslottet Balmoral. Förhållandet mellan Fergie och drottning Elizabeth var för ett år sedan äntligen stabilt efter skilsmässan med prins Andrew, men nu har det blivit lite kyligare igen efter allt som hänt senaste året.

Fergies skandaler

– Elizabeth tar det ändå hyfsat okej, värst är det med prins Philip som har stora problem med hennes alla ”utspel” och skandaler, säger en källa till Mailonline.

– Bara döttrarna prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie var välkomna och Fergie var väldigt sårad över att inte få följa med denna gång. Hon var så lycklig förra året när hon var bjuden och förväntade sig att hon även skulle bli det i år, fortsätter källan.

Kanske en Oscarstatyett i sin hand skulle få prins Philip att ändra sig? Fergie som varit medproducent i filmen ”Young Victoria” förväntas bli nominerad i flera kategorier på Oscarsgalan och kanske en statyett skulle väga över så Fergie stod på plus igen hos drottningen och prinsen.

Av Anna Frödell

Foto: TT