Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Elizabeth tog med familjen till kyrkan

01 apr, 2013, 08:51 
Agneta Nisbeth
Annons

Även den brittiska kungafamiljen – med drottning Elizabeth i spetsen – gick i kyrkan under påskhelgen.

Drottning Elizabeth och maken prins Philip gick också i kyrkan i helgen. De hade också med sig stora delar av familjen till påskgudstjänsten. Vi ser här drottningen hälsa på några barn utanför kyrkan, St Georges Chapel i Windsor Castle.

Även prins Andrew kom till kyrkan med sina döttrar, prinsessan Eugenie och prinsessan Beatrice. På bilden ser vi också prins Edward och hans maka Sophie som naturligtvis hade tagit med sig dottern Lady Louise.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Som vanligt bar alla härliga hattar.

Prins Edward och hans eleganta hustru Sophie med en läcker hatt, som enligt Daily Mail kommer från Jane Taylor Millinery. Men det var ändå baksidan av den blåa kjolen som fotograferna plåtade mest….

Annons

Ni ser den här, med ett blixtlås i mitten.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Se en film från dagen här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=JwVBz_98lSs

Annons