Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Elizabeths barnbarn sambo – med en gift kvinna

08 jun, 2022, 16:00 
Det är nya tider – även i den brittiska kungafamiljen.
Annons
Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma KateBrand logo
Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma Kate

Det är nya tider – och nya regler – som gäller, även i den konservativa kungliga storfamilj som omger drottning Elizabeth.

Två år efter skilsmässan har prinsessan Annes son – och Elizabeths barnbarn – Peter Phillips, 44, hittat kärleken igen, den här gången i 40-åriga Lindsay Wallace, som han lärde känna redan under skoltiden.

Det är bara ett problem: Hon är fortfarande gift.

Peter Phillips vid drottningens jubileumsfirande i helgen – tillsammans med den nya kvinnan i sitt liv.

Även om tvåbarnsmamman Lindsay har separerat från sin man Andrew efter elva års äktenskap, så är de enligt brittiska medier fortfarande inte skilda. Vilket dock inte hindrar att hon redan har blivit presenterad för drottningen. Hon har också synts tillsammans med Peter Phillips två döttrar Savannah, 12, och Isla, 11.

Annons

Peter Phillips första äktenskap och skilsmässa

Peter Phillips har också ett äktenskap bakom sig. Han var gift med kanadensiska Autumn Kelly i tolv år, men i februari 2020 stod det klart att förhållandet var i gungning. Hovet avböjde att kommentera, men parets talesperson bekräftade kort därefter att de skulle ansöka om skilsmässa:

Peter Phillips bröllopsfoto med första hustrun Autumn.

”Efter att förra året ha informerat drottningen och sina respektive familjer har Peter och Autumn gemensamt kommit överens om att separera” hette det då – och talespersonen fortsatte:.

Annons

”Beslutet om skilsmässa och delad vårdnad har tagits efter många månader av diskussioner, och även om detta är ett sorgligt beslut, så är det en vänskaplig skilsmässa”. Och nu återstår det alltså för Peter Phillips nya kärlek Lindsay Wallace att göra samma knaggliga resa.

Peter Phillips med sin nya kärlek Lindsay Wallace och sin mamma prinsessan Anne
Peter Phillips och Lindsay Wallace fotograferade i helgen.

Foto: TT.

Annons