Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Elizabeths fem hundars mystiska död utreds...

03 nov, 2010, 10:45 
Agneta Nisbeth
Annons
Drottning Elizabeth
Prins Philip

Av en mystisk anledning har drottning Elizabeths fem hundar dött – fyra av dem efter att ha varit på drottningens lantställe.

Fem av drottning Elizabeths hundar har mystiskt dött i magsjuka och fyra av dem blev sjuka efter att ha varit på drottningens lantställe Sandringham. Nu har drottningen kallat in veterinärer som ska undersöka vad de egentligen dog av.

Annons

Olika teorier

– Det finns olika teorier, blågröna alger i svamp eller bakterier som finns i området där hundarna varit, kan vara några orsaker, säger en person på Animal Health Trust till Mirror.co.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vid fågeljakt är det perfekt att ha hundarna med som hämtar bytet åt dem.

Med på kungliga jakter

Drottningen vill väldigt gärna veta om hundarna dött av något i området då de alltid finns med och är aktiva i de kungliga jakterna. Något som Elizabeth vill fortsätta med.

8 000 hektar

Drottning Elizabeths lantställe Sandringham ligger i norra England och där brukar kungligheter bruka jaga, rida eller vandra omkring. Området innefattar 8 000 hektar med Sandringham House, härliga trädgårdar, skog och en stor park som är öppen för allmänheten.

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons