Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Elizabeths oväntade reaktion under Charles hyllningstal

24 apr, 2018, 19:00 
Agneta Nisbeth
Den 21 april fyllde drottning Elizabeth 92 år och det blev ett storslaget firande i Royal Albert Hall i London. När det var prins Charles tur att hylla drottningen fick sig alla ett riktigt gott skratt.
Annons

Det blev en stor gala på Royal Albert Hall i helgen för att fira drottning Elizabeths födelsedag. Nästan hela kungafamiljen hade också samlats på läktaren för att bli underhållna av flera olika artister som Tom Jones, Kylie Minogue och Sting.

Prins Harry höll tal till drottning Elizabeth.

Prins Harry grattade sin farmor med ett fint tal och prins Charles lyckades få drottningen och se lite chockad ut när han kallade henne “mummy”.

Se drottning Elizabeths reaktion i filmklippet nedan:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den som tydligt saknades denna kväll, förutom nyopererade prins Philip, var Kate som då var gravid med tredje barnet. Så maken prins William fick gå själv. En som däremot kom till galakvällen var prins Harrys blivande hustru Meghan Markle som glänste i sin blåa klänning från Stella McCartney.

Annons
Prins Harry och Meghan Markle.

Vi såg även prins Andrews döttrar, prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie, samt prins Edwards nu så stora dotter Lady Louise,14, som satt bredvid mamma Sophie.

Brittiska kungafamiljen grattar drottning Elizabeth som fyllde 92 år.

Läs också:

Foto: Stella Pictures

 

Annons