Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Fabiola dödförklarad – för andra gången!

12 nov, 2009, 12:30 
AvRed Aktionen
Drottning Fabiolas hälsa har varit svag de senaste åren, men till den grad att medier av misstag dödsförklarat henne!? Och det två gånger…
Annons

För andra gången på ett år har en belgisk tidning av misstag förklarat drottning Fabiola död.

Tidningen De Morgan skrev: ”Sexton år efter makens kung Baudouins död, avled hennes höghet vid en ålder av 81 år. Hennes hälsa har varit svag de senaste åren och den lunginflammation hon led av nyligen fick en dödlig utgång.”

Många är oroliga

Det belgiska kungahuset var snabbt ute med att förneka den falska dödförklaringen, även den här gången.

Många är oroliga över drottningens hälsa. I oktober meddelande hovet att drottning Fabiola inte kommer att medverka på några officiella uppdrag med kungafamiljen den närmaste tiden. På grund av sin lunginflammation behöver hon vila, men hovet påpekade att drottningen är uppe och rör på sig, men fortfarande är väldigt trött.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna Frödell

Foto: TT

Annons