Drottning Letizias 8 läckraste sommaroutfits

drottning Letizia

Vi vet sedan länge att hon klär sig snyggt, här kommer några av den spanska drottningens allra finaste sommarklänningar, både dyra lyxblåsor och riktiga fynd.

I augusti går även den spanska kungafamiljen på semester. Vi brukar då få massor av fina bilder på kung Felipe och drottning Letizia med sina döttrar  prinsessorna Leonor och Sofia från deras sommarslott på Mallorca. Men innan dess tar vi en titt på den spanska modedrottningens sommarstil.

Hennes snyggaste klänningar

Vi har här satt ihop några av drottningen Letizias allra snyggaste looks denna sköna sommar, vilken av alla hennes klänningar tycker ni var den finaste?

Letizia

Först ut hittar vi denna röda klänning med blommönster från Adolfo Dominguez som hon bar med ett par beiga högklackade pumps och en matchande väska. Denna dag var Letizia på ett seminarium som handlade om skolan, Educación Patrimonial en la Escuela.

letizia Felipe

Här ser vi kungaparet, kung Felipe och drottning Letizia ta emot gäster på slottet i Madrid. Drottning Letizia bar då en klänning med vit botten med blommotiv i olika lila färger, den somriga outfiten kom från Asos.

drottning Letizia

Vid en ceremoni tidigare i början på sommaren delade drottningen ut sitt eget pris Premio Reina Letizia och Letizia bar då en ärmlös klänning med klädda knappar på bröstet- outfiten i fuchsia kom från Carolina Herrera. Sandaletterna med genomskinlig plastrem var signerade Steve Madden.

drottning Letizia

Denna klänning i optiskt mönster i svart och vitt kom från Hugo Boss. Drottning Letizia bar den under en konselj tillsammans med Fundeu BBVA i Madrid.

drottning Letizia

Här kommer den spanska drottningen i reportagets allra billigaste klänning som har varit på rea nu i juli. Klänningen som går i blåa toner kommer från modekedjan Zara och kostade bara lite över 200 kronor när den blivit nedsatt i pris. De läckra pumpsen i blå mocka var supersnygga.

letizia

Denna rödvita känning i zig-zag mönster och v-ringad hals bar drottning Letizia under ett officiellt besök i USA. De högklackade sandaletterna matchade givetvis helt perfekt.

drottning Letizia

På denna bild befinner sig drottning Letizia i den spanska staden Valencia, under ett möte med FAO om livsmedelssituationen i världen. Hit kom hon i en röd klänning från Carolina Herrera och röda pumps.

letizia

Till sist har vi en bild på drottningen från slottet i Madrid klädd i denna söta, rosa blåsa från Michael Kors, sedan bar hon ett par rosa mockapumps och en matchande väska.

Foto: TT