Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Margrethe in i dimman på Färöarna

28 jun, 2010, 13:13 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Margrethe besöker Färöarna.
Drottning Margrethe besöker Färöarna.

Drottning Margrethe och prins Henrik befinner sig just nu på Färöarna. I helgen tog de kungaskappet Dannebrog för ett fyra dagar långt besök på de nu tyvärr rejält dimmiga och regniga danska öarna.

Drottning Margrethe och prins Henrik ankommer till Färöarna.
Drottning Margrethe och prins Henrik ankommer till Färöarna.

Drottning Margrethe och prins Henrik är på ett fyra dagar långt besök på den danska ögruppen Färöarna. De anlände dit söndagen den 27:e med det kungliga skeppet Dannebrog till Tórshavn. Vädret som mötte dem var tyvärr både regnigt och dimmigt vilket gjorde att paret tvingades klä sig därefter.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Besök i bryggeri


Prins Henrik fick ett varmt välkomnande.
Prins Henrik fick ett varmt välkomnande.

Drottningen kommer nu att besöka flera av ögruppens 18 öar och där titta närmare på olika kulturella evenemang men också titta närmare på fiskhandeln i Bakkafrost, samt  besöka ett bryggeri och en skola.


Möter biskopen

Drottning Margrethe har även inplanerat ett möte med Färöarnas premiärminister Kaj Leo Holm Johannesen och som på bilden ovan, biskopen Jógvan Fríðriksson från Hoyvíkar kyrkan. Vi kan väl bara hoppas att vädret blir lite bättre de kommande dagarna.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures.

Annons