Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Drottning Margrethe: Jag hade gärna fått fler barn

28 nov, 2011, 13:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Den danska drottningen Margrethe har i den nya boken “M – 40 år på tronen” talat om sin tid som drottning. En sak hon avslöjade var viljan att få många barn.

Annons

Det är en mycket öppenhjärtig drottning som talar ut i boken “M – 40 år på tronen”. Bland annat pratar drottning Margrethe – via tidningen BilledBladet – om drömmen att ha kunnat få fler syskon till prins Joachim och kronprins Frederik:

Syskon

– Jag ville gärna att Frederik och Joachim skulle fått en bror eller syster – allra helst en syster! Men det bestämmer man ju inte helt själv, säger drottningen i boken.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här intill ser ni en faksimil på omslaget till boken, “M – 40 år på tronen” av Jens Andersen. Vi har tidigare berättat om hur drottningen ser på it och ny teknik i boken.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons