Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Margrethe med familj önskar glad sommar!

01 aug, 2011, 14:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Det har varit dags för den årliga sommarfotograferingen vid Gråstens slott. Hela den kungliga familjen fanns på plats – inklusive de söta tvillingarna.

Här har ni drottning Margrethe med hela sin härliga familj. Det har åter varit dags att ställa upp för den årliga fotograferingen vid Gråstens slott.

Annons

På plats fanns prins Joachim med hustru prinsessan Marie och deras lille son prins Henrik jr, prins Gustav av Berleburg med sin Carina Axelsson. Sedan hade vi prinsessan Benedikte, kronprins Frederik och kronprinsessan Mary med sina barn; prins Christian, prinsessan Isabella och tvillingarna prins Vincent och prinsessan Josephine.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi ser givetvis också drottning Margrethe och prins Henrik tillsammans med prins Nikolai och prins Felix på de underbara sommarbilderna – från tidigare i förmiddags i Danmark.

Annons

Men de som ändå väckte mest nyfikenhet var Marys och Frederik bägge tvillingar som inte setts på officiella bilder sedan dopet, prins Vincent och prinsessan Josephine.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Här kan ni se en film från tillfället:

httpv://www.youtube.com/watch?v=OmQlGykK_5M

Annons