Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Drottning Margrethe och prins Henrik har börjat sin semester

20 jul, 2010, 14:21 
Agneta Nisbeth
Annons
ste_margrethe
ste_margrethe-henrik

Drottning Margrethe och prins Henrik har nu åkt över till sitt sommarresidens Gråsten. Det kommer också att bli en extra lång semester för dem i år.

Annons

Det kommer tydligen att bli en extra lång semester för den danska drottningen, även om de också kommer arbeta en del. Tidningen BilledBladet uppger att de redan nu har extra många evenemang att se fram emot på sitt älskade sommarresidens Gråsten.

Drottning Ingrid

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Naturligtvis kommer kronprins Frederik med sin familj och prins Joachim med sin hustru och barn till Gråsten för att njuta av sommaren. Men det finns fler saker inplanerade i kalendern, drottningen att åter firas den 2 augusti med en reception på slottet. Och bara tre dagar senare, den 5 augusti, är det dags för nästa evenemang, då kommer man ha en konsert till minne av drottning Ingrids födsel för 100 år sedan.

Blombukett

Gråstens slott från vattnet.
Gråstens slott från vattnet.

När drottning Margrethe och hennes make prins Henrik anlände till Gråsten välkomnades de med en blombukett. Paret stannade till för att fotograferas av både press och allmänhet innan de sedan kunde börja sin efterlängtade semester.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Annons