Drottning Margrethe och prins Henrik har tackat ja till bröllopet

25 feb, 2011, 13:02 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Agneta Nisbeth
Annons

Nu vet vi i alla fall vem som kommer från det danska kungahuset till det stora bröllopet i London mellan prins William och Kate Middleton, drottning Margrethe och prins Henrik. I alla fall enligt uppgifter i danska tidningar.

Den danska tidningen BilledBladet berättar nu att drottning Margrethe och prins Henrik kommer att åka över till England och bröllopet mellan prins William och Kate Middleton den 29 april. Hovet har dock inte bekräftat uppgifterna ännu. Fler inbjudningar är tydligen mer eller mindre officiella, bland annat sägs det att Elton John och hans partner David Furnish fått en inbjudan men att de bara ska vara gäster, ingen sång och musik med andra ord. Det antas också att David Beckham med maka Victoria fått en inbjudan på posten, men ej heller dessa har velat kommentera saken.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons
I annonssamarbete med Dermarome