Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Margrethe på besök i Ryssland

08 sep, 2011, 13:58 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Margrethe, prins Henrik och kronprins Frederik är just nu på ett besök i Ryssland.

Annons

Den danska drottningen Margrethe är för tillfället på besök i Ryssland med sin make prins Henrik och kronprins Frederik. Ni ser dem tillsammans med president Dmitrij Medvedev och hans hustru Svetlana Medvedeva i Kreml i Moskva.

Drottningen – som var klädd i blått med en matchande hatt – ses här samtala med landets president i en av Kremls gyllene salar. Statsbesöket varar mellan den 6-9 september, ni kan läsa mer här på det danska hovets hemsida››

Första parkett

På bilden här nedan ser vi den danska drottningen och prins Henrik på första parkett tillsammans med landets första dam, Svetlana Medvedeva under en kort föreläsning på Pushkin museet i Moskva.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Föredrag på museum för den danska drottningen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons