Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Drottning Margrethe umgås med släkten

26 jul, 2010, 08:52 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Margrethe och drottning Anne-Marie.
Drottning Margrethe och drottning Anne-Marie.

Drottning Margrethe och hennes syster drottning Anne-Marie var under fredagen på en konsert ute på Gråstens slott. Kronprins Frederik besökte skololympiaden i Köpenhamn.

Frederik

Under sommaren finns det ofta tid att hälsa på släkten, precis som drottning Anne-Marie av Grekland nyss gjorde när hon hälsade på hos sin syster drottning Margrethe på Gråstens slott. Det var en konsert på slottet under dagen och därför blev det också ett litet fototillfälle med de bägge sommarklädda systrarna utanför slottet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Skolbarn tävlade

Prins Frederik har också varit i farten då han besökte skololympiaden i Köpenhamn och tittade på när barnen tävlade i olika grenar. Sedan delade han ut pris till de lyckliga vinnarna.

Tyvärr var vädret inget vidare, men det finns ju paraplyer och någon som är villiga att hålla i dem…

Frederik-2

Läs också:

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures, All Over Press.


Annons