Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Margrethes besök på Grönland över för denna gång

26 jul, 2011, 13:47 
Agneta Nisbeth
Annons

Den 24 juli var besöket på Grönland över för denna gång. Drottning Margrethe och prins Henrik har rest tillbaka till Danmark. Men de fick verkligen en fantastisk resa.

Det danska regentparet fick en alldeles fantastik resa till Grönland, även om vädret inte alltid var det bästa med både regn och blåst.

Resan som varade från den 9 juli till den 24 juli tog dem till många spännande platser och de fick även chansen att möta intressanta människor i olika åldrar och smaka på lokala specialiteter.

Annons

Tittade på ruiner

På bilderna här intill ser vi drottning Margrethe och prins Henrik besöka det lilla samhället Narsaq där de bland annat hälsade på hos en fårfarmare. Men vi ser dem också besöka byn Igaliko där de tittade på ruinerna av en gammal kyrkobyggnad.

Ruskväder

De reste sedan vidare med Dannebrog – vi ser här drottning Margrethe borda kungaskeppet i ett riktigt ruskväder.
Ni har hela programmet för Grönlandsresan här – på det danska hovets hemsida››

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons