Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Rania känner sig inte ensam längre

19 maj, 2016, 13:09 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Karismatiska drottning Rania drog blickarna till sig under galamiddagen på slottet Laeken i Bryssel.
Annons
Rania-84

Kung Abdullahs och drottning Ranias statsbesök i Belgien avrundades på onsdagskvällen med en pampig middag. Drottning Rania, 46, strålade i glittrande juveler.

Rania-Mathilde-ste

Hon var länge yngst av alla drottningar. Kanske var det lite ensamt? Men i och med trontillträdena i Belgien, Spanien och i Nederländerna har Mathilde, 43, Letizia, 43, och Máxima, 45, klivit in på den kungliga arenan. Så roligt för Jordaniens drottning att ha jämnåriga kolleger! (Bhutans drottning, Jetsun Pema, har yngst. Hon är bara 25!). Se fler bilder här.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Rania-23

Belgiska Mathilde och drottning Rania kommer mycket bra överens. De är båda välutbildade och har ett stort intresse för samhällsfrågor. Båda har fyra barn och säkert en hel del att prata om vad gäller skolval, tonårsproblem och annat.

Rania-8

Kung Abdullah är lika förälskad i sin vackra hustru som när han en gång steg in i salongen och träffades av blixten:

– Jag blev förälskad vid första ögonkastet har han berättat.

Drottning Rania twittrade glatt om hur trevligt det var att vara gäst hos det belgiska kungaparet. Se fler bilder från festen på Åsas Kungliga Europa>>>

Annons