Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Rania berättar om sonens födelsedagsfest

18 feb, 2010, 09:10 
Agneta Nisbeth
Annons
Rania
Faksimil: Drottning Ranias egen bild rån födelsedagsfirandet.

Drottning Rania och kung Abdullahs yngste son prins Hashem har fyllt fem år i slutet på januari. Hon lade själv upp denna bild på Twitter för någon vecka sedan.

Drottning Rania och kung Abdullah av Jordanien har nyligen haft ett födelsedagskalas för parets yngste son. De har också tre barn till, döttrarna prinsessan Iman och prinsessan Salma samt prinsen Hussein. Drottningen berättar själv på Twitter om hur sonen prins Hashem, 5, en gång kom till världen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag visste inte vad jag skulle ge min man i födelsedagspresent för fem år sedan, så jag gav honom en son:), skriver drottningen på Twitter.

Rania berättar också om att hon snart ska åka iväg till Italien och den populära sångtävlingen San Remo festivalen. Kanske stöter hon då ihop med prins Emanuele Filiberto som faktiskt har sjungit ett av bidragen i år.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Drottning Rania/Twitter

Annons