Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Silvia: Det finns spöken på Drottningholm

04 jan, 2017, 08:56 
AvJohanna Lejon
Spöken, finns de? Ja! Åtminstone om man får tro drottning Silvia.
Annons
Attendance at the opening of the "Floral Christmas" flower show, Drotningholm Palace, Stockholm, 2016-12-01

Det är i SVT:s program “Drottningholms slott – ett kungligt hem” som sänds i morgon kväll på SVT klockan 18.30 som drottning Silvia berättar att hon tror på spöken.

– Det finns mycket historia kvar här, det finns också små vänner… spöken. De är alla mycket vänliga, men man känner ibland att man inte är helt ensam. Så kom och känn själv, gå omkring här när det är mörkt och så. Det är väldigt spännande, säger drottning Silvia i programmet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hon fortsätter:

– Man blir inte rädd, det är en vänlighet som finns. Tänk om de kunde berätta?

Också prinsessan Christina, som även hon intervjuas i programmet, håller med.

– Det är klart att det gör. Det spökar i alla gamla hus. Det gör det definitivt. Det finns mycket energi i det här huset och det vore ju konstigt om det inte tog sig uttryck i lite ljud och skepnader. I alla gamla hus finns det berättelser om spöken, säger hon i dokumentären “Drottningholms slott – ett kungligt hem” i SVT.

Foto: Ibl.

 

Annons