Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Silvia har invigt intensivvårdsavdelning

07 sep, 2011, 09:55 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Silvia har under tisdagen invigt den nya intensivvårdsavdelningen för ECMO-behandling på Karolinska universitetssjukhuset.

Annons

Det var en glad och för dagen grönklädd drottning Silvia som närvarade vid invigningen av en ny intensivvårdsavdelning för ECMO-behandling på ECMO centrum på Karolinska universitetssjukhuset i Solna utanför Stockholm under tisdagen.

Klippa band

Vi ser henne klippa bandet och förklara invigningen öppnad på bilden här ovan. Men när sektionschefen Kennath Palmér skulle tacka henne så tappade han plötsligt bort namnet, så drottningen fick själv fylla i:

– Silvia heter jag.

Något som givetvis fick alla att skratta gott.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kungaparet har också deltagit i en jubileumsgala på Kungliga Operan för Jussi Björling – ni kan själva läsa mer här på hovets hemsida››

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures

Läs även:

Annons