Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Silvia ställer in besök med kort varsel – Victoria hoppar in

20 mar, 2017, 16:59 
Margareta
Nyheten kom precis.
Annons

Prins Richards död kom som en chock, men självklart vill den svenska kungafamiljen ställa upp för sina danska släktingar och visa sitt stora stöd för prinsessan Benedikte. Därför har det stuvats om helt i drottning Silvias schema för att hon ska kunna närvara under tisdagens begravning i Bad Berleburg. Det blev nyligen klart att det blir drottning Silvia och prinsessan Madeleine som kommer att representera den svenska kungafamiljen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– I och med detta har drottningen gjort förändringar i sitt program under måndagen och tisdagen, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

Exempelvis skulle drottningen närvara vid Stockholm Peace Talks i Stadshuset under morgondagen. Nu kommer istället kronprinsessan Victoria att hoppa in i mamma Silvias ställe och vara på plats under eventet.

Foto IBL

Annons