Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Silvia till galamiddag - trots krycka och handskada

10 apr, 2011, 17:25 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Silvia har nu tagit sig från USA till Holland, precis som det stod på programmet. Där mötte hon upp med andra kungligheter för en galamiddag i Haag.

Annons

Den holländska kronprinsessan Máxima fanns naturligtvis på plats när man firade Orange 2011 i Haag i lördags, tillsammans med det svenska kungaparet och den danska prinsessan Benedikte.

Enligt kalenderm

För drottning Silvia kom – precis som den kungliga kalendern utlovat – till Holland och kunde i lördags delta i scout-festlighterna som arrangerats av World Scout foundation och Olav Baden-Powell Society.

Bandage

På kvällen vankades det sedan en galamiddag i Grote Kerk och dit kom både drottning Silvia och kung Carl Gustaf – trots att drottningen fortfarande haltar fram med hjälp av en krycka och har ena handen i bandage.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Här nedan kan ni också se en film från tillfället:

httpv://www.youtube.com/watch?v=znnaD7zfoyI

Annons