Drottning Silvias oväntade drag med Agnetha Fältskog på röda mattan – bilderna visar

01 jun, 2022, 16:00 
AvIndra Nordemar
En oväntad koppling mellan drottning Silvia och Agnetha Fältskog!
Annons
ABBA återförenas och släpper nytt – se filmen!
ABBA återförenas och släpper nytt – se filmen!

Sedan pandemin slog till har det inte varit ultimat, eller til och med möjligt, att bege sig utanför Sveriges gränser. Men nu när allt har öppnat upp har det blivit hög tid för kungligheterna ge sig ut och andas annan kultur!

Under Kristihimmelshelgen begav sig därför kungen och drottning Silvia till England. Tanken var bland annat att de skulle träffa drottning Elizabeth – som dessvärre fick ställa in av hälsoskäl.

Men kungaparet hade fullt upp ändå.

Vistelsen inleddes med att drottning Silvia och kungen fick lära sig mer om vaccinutveckling av läkemedelsföretaget Astra Zeneca.

Recept.se Nyhetsbrev

Därefter fick de svira om till lite festligare dressar! Då väntade nämligen röda mattan och galapremiär.

Annons

En av de största händelserna under deras resa var troligtvis just det – premiären av ABBA Voyage – supergruppens nya show med deras så kallade "Abbatarer".

Silvias drag med ABBA-Agnetha

Kungaparet dök upp på röda mattan – eleganta som alltid. Silvia var dessutom riktigt cool i sin ABBA-anpassade outfit!

Ja, det var nästan som att hon hade kommit överens med Agnetha Fältskog och Anne-Frid Lyngstad innan föreställningen – byxor eller klänning? Byxor!

Alla tre kom läckra som få – Anni-Frid i en gräddvit kostym med ett midjeskärp, Agnetha Fältskog i matchande färg men i en byxdress, och Silvia hakade på trenden fast i ett färgglatt alternativ!

Annons

Blå byxor och matchande kavaj med mönster – inte den vanligaste synen av drottningen – men all kredd till henne – om man ska på ABBA-konsert så ska man!

Kungen och drottning Silvia har trots allt varit ABBA-fans under en längre tid. Genom åren har de dykt upp på flera av deras konserter, och även umgåtts med dem privat.

Foto: TT

Annons