Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Sofia bjöd barnbarnen på musikal

07 jan, 2013, 08:03 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons

Drottning Sofia trivs ypperligt när hon har alla sina barnbarn omkring sig. Här ser vi tre prinsessor – Cristina, Elena och Letizia i den spanska kungafamiljen och alla barnen med mormor/farmor inför musikalen Sound of Music.

Så här glatt var det när drottning Sofia tog med döttrarna Cristina och Elena och svärdottern Letizia samt barnbarnen till Coliseum Teatern i Madrid. Sällskapet såg musikalen Sound of music tillsammans.

Annons

Nya jackor

Sofia skimrade i ny täck-kappa. Elena och dottern Victoria Federica hade fått likadana vinröda dunjackor i julklapp.

Tronföljaren prinsessan Leonor var söt i blå, klassisk kappa.

Utan män

Så skönt för Sofia och prinsessorna att ha en “tjej-kväll” med barnen. Kung Juan Carlos har ju varit dålig en tid och har nyligen opererats. Han tog det lugnt på palatset medan hans hustru förlustade sig på stan. Elena har barnen varannan vecka. Cristina har haft det tufft i sitt äktenskap sedan hennes man, Inaki Urdangarin, anklagats för förskingring.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

Läs mer:

Annons