Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Sofias shoppingmaraton

12 aug, 2009, 13:25 
AvRed Aktionen
Den spanska kungafamiljen fortsätter att semestra på Mallorca, trots bombdåd och terrorhot. Häromdagen syntes drottning Sofia med prinsessorna Elena och Cristina ute på en shoppingtur i folkvimlet.
Annons

Mallorca har ju drabbats av terrorhot och bombdåd senaste tiden. Trots detta försöker drottning Sofia och döttrarna Elena, 45, och Cristina, 44  föregå med gott exempel genom att ge sig ut på shoppingtur i huvudstaden.

De vill visa folk att man inte behöver vara rädd för att vistas på semesterön. Kung Juan Carlos rapporteras ha sagt att han känner sig “tillfreds och säker” på Mallorca.

Alla tre damerna var som synes ledigt och avslappnat klädda och Sofia, som är 70,  såg chic och pigg ut.  Även prins Felipe med familj befinner sig som vi tidigare rapporterat på Mallorca.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: TT

Annons