Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Sonja i flygdrama på väg till Sverige

18 jun, 2010, 14:25 
Agneta Nisbeth
Annons
Drottning Sonja i vit kappa
Drottning Sonja i vit kappa

Drottning Sonja har precis råkat ut för ett litet drama i luften. Men allt gick bra och drottningen har nu landat i Stockholm.

Vilket drama! När drottning Sonja flög från Oslo till Stockholm träffades planet av blixten. Drottningen kunde landa i Stockholm helskinnad och uppges ha tagit det hela med ro.

– Det kom en liten smäll och vi informerades om att planet träffats av blixten, säger drottningens informationschef till VG.no.

Tidningen VG.no intervjuade även norska hovets assisterande kommunikationschef Sven Gjeruldsen, som berättar att drottningen aldrig blev rädd, hon kände bara en liten smäll. Men flera av de andra passagerarna skall inte ha varit lika lugna över det inträffade, enligt tidningen. Drottningen är i alla fall på svensk mark och kan nu njuta av alla festligheter kring kronprinsessan Victorias bröllop med Daniel Westling.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Madeleine Nyberg

Foto: Stella Pictures

Annons