Drottning Sonja träffar Ari Behn – i smyg

drottning sonja träffar ari behn i smyg

Sonja har fortfarande en nära relation till prinsessan Märtha Louises exman, Ari Behn. Nya uppgifter avslöjar att drottningen fortfarande träffar sin före detta svärson med jämna mellanrum.

I 15 år var Ari Behn gift med prinsessan Märtha Louise och en del av den norska kungafamiljen. Under de här åren utvecklade Ari en otroligt nära relation till kungaparet – och speciellt till drottningen. Han var som en son för drottningen och ett sådant förhållande kastar man inte bort i första taget.

Skilsmässan mellan paret slog ner som en bomb, för tre år sedan, och tidigare i år kom nästa chockbesked. Märtha Louise hade förälskat sig i sin andlige kollega, amerikanen Shaman Durek.

Drottning Sonja har inte släppt taget om Ari Behn

”När du träffar din tvillingsjäl, så vet du. Jag har haft turen att ha träffat min. Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gör med så många. Han har fått mig att inse att det ovillkorlig kärlek finns på den här planeten” sa prinsessan då. Och äktenskapet med Ari Behn kändes plötsligt långt borta.

Men drottning Sonja har inte riktigt släppt taget om sin före detta svärson. Enligt nya uppgifter, från norska Se och Hör, träffar Sonja Ari med jämna mellanrum. I somras slog de följde till en konstutställning i Tønsberg och tidningen erfar även att de har haft privata möten nu i höst.

ari behn träffar drottning sonja i smyg

Drottning Sonja har fortfarande kontakt med Märtha Louises exman, Ari Behn.

Ari Behn har vid flera tillfällen berättat att han har en god relation till drottningen. De är båda konstnärssjälar och fann varandra tidigt. Förr om åren blev Ari ofta omskriven som en “bad boy” som skämde ut den norska kungafamiljen. Men den mediebilden var inte sann. Tvärtom! Både Harald och Sonja har alltid tyckt om Ari och eftersom han alltid kommer vara pappa till deras barnbarn så är relationen viktig – trots att Märtha Louise har en ny man i sitt liv.

– Jag beundrar hennes styrka och jag är imponerad allt det hon har åstadkommit, har Ari sagt i tidigare intervjuer.

Ari Behns ord om Shaman Durek

Dessutom var Ari inbjuden till kungaparets 80-årsfirande, för två år sedan, men var tyvärr tvungen att lämna återbud.

Just nu är den före detta prinsessmaken på en bra plats i livet och han har till och med kommenterat exhustruns nya relation – i positiva ordalag.

– Jag hejar på kärleken. Det har jag alltid gjort. Märthas och min kärlek var gränslös och att få se henne glad och lycklig igen gör även mig gott, har han sagt i en intervju med Se och Hör.

martha-louise-shaman-durek-tt

Prinsessan Märtha Louises förälskade sig i amerikanen Shaman Durek, tidigare i år.

Foto: TT