Drottning Sonja vill inte kommentera Shaman Durek

drottning Sonja

Vi har nu hört vad kronprins Haakon har att säga om sin systers nye pojkvän. Även prinsessan Märtha Louise exmake Ari Behn har uttalat sig, men drottning Sonja förblir tyst.

De norska tidningarna ligger på när det gäller prinsessan Märtha Louise och hennes nye pojkvän, den färgstarke Shaman Durek. Bland annat har de försökt att få fram den norska kungafamiljens åsikter om dem.

Ari tyckte till

Vi har tidigare berättat om vad kronprins Haakon hade att säga. Sedan fick vi reda på vad Ari Behn, prinsessan Märtha Louise forne make, tyckte om att mamman till hans tre döttrar hade skaffat en ny kärlek.

prinsessan Märtha Louise Schaman Durek

Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek.

Men när tidningen Seher.no frågade drottning Sonja om en kommentar fick de bara svaret att hon inte önskade uttala sig om sin dotter eller hennes pojkvän.

– Drottningen har ingen ytterligare kommentarer utöver det kungen och kronprinsen redan har sagt, säger hovet bestämt.

kung Harald

Kung Harald.

Vid ett tidigare tillfälle fick även kung Harald frågor om dottern och pojkvännen. Han svarade i alla fall, även om det var mycket kortfattat.

–Har kungen mött prinsessans käresta?

–Det har vi icke, svarade kungen då.

–Ser kungen fram emot att möta honom?

–Det kan man väl säga. Vi får se, sa kung Harald.

Har träffat kungafamiljen

Efter intervjun med norske kungen ska prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek ha träffat hela kungafamiljen, som vi tidigare berättat om på Svensk Damtidning.

Debatten om prinsessan och Shaman Durek fortsätter i alla fall i den norska pressen, några menar att hon borde avsäga sin sin prinsess-titel eftersom den nu utnyttjas i kommersiella syften.

Märtha Louise och Schaman Durek Verrett

Märtha Louise och Durek Verrett.

Det vill säga att titeln används för att sälja in Shaman Dureks senaste turné The Divinity Tour som tydligen varit en succé.

–Det är en ära för mig och prinsessan Märtha Louise att få älska er och ger er tillbaka krafter över era liv, skriver Durek på Instagram.

Elak svartmålningskampanj

Andra tar Märtha Louise i försvar och tycker att det pågår en elak svartmålnings-kampanj emot henne. De menar att hon bara blivit förälskad i en man och att inga andra har något med det att göra – det är helt hennes ensak!

Här kan ni själva se och höra hur Schaman Durek arbetar, från ett klipp på hans Instagram:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: