Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottningarna som kom i ensamt majestät till bröllopet

14 jun, 2015, 11:39 
Annons
sonja

 

Fyra drottningar gick den korallfärgade mattan fram utan sina respektive i går.

Kung Harald stannade hemma. Sonja lyste som en sol och bar en av kvällens mest fascinerade klänningar..

Det märks att drottning Sonja av Norge har en känsla för färg och form. Hon föddes ju i stort sett rakt in i modevärlden. Sonja Haraldsen far var disponent i den välkända damkonfektionsfirman Karl A. Haraldsen AS i Oslo.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Margrethe

 

Annons

Precis lika iögonfallande var rödsprakande drottning Margrethe av Danmark, som inte hade med sig prins Henrik. Prins Joachim och kronprins Frederik var ju med sina hustrur också på plats när sysslingen prins Carl Philip gifte sig.

maxima

 

Även drottning Máxima flög till Stockholm utan kung Willem-Alexander. Hon glittrade som en filmstjärna i en klänning med sjöjungfru-form. Vacker som en dag!

mathilde

 

Drottning Mathilde gjorde entré i slottskyrkan i en duvblå skapelse och utan diadem, men väl ett par hängande pärlörhängen. Hon hastade vidare efter vigseln direkt till Belgien igen, där nya åtaganden väntade.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: TT

Annons