Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottningens besök ställs in på grund av svininfluensa

10 sep, 2009, 10:30 
AvRed Aktionen
Drottning Elizabeths invigning av den lyxiga idrottshallen på privatskolan där prins Charles en gång i tiden gick ställs nu in, på grund av att flera elever insjuknat i svininfluensan.
Annons

 

Drottning Elizabeth skulle nästa vecka ha invigt en ny idrottshall på den anrika privatskolan Gordonstoun School i Morayshire, Skottland. En skola med en årsavgift på 200 000 kronor per år och där kungligheter som prins Philip, prins Charles, prins Andrew, och även prinsessan Anns barn Zara och Peter Philips en gång i tiden gått.

Hög säkerhet för drottningen

Nu har drottning Elizabeth blivit avrådd till att komma då mer än 100 av 603 elever insjuknat i svininfluensan. Inga elever är allvarligt sjuka informerar skolan.

Drottningen tar ändå det säkra före det osäkra och ställer in sitt besök.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna Frödell

Foto: TT

Annons