Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottningen beundrade sin garderob – fick en resa genom tiderna

26 jul, 2016, 10:06 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Drottning Elizabeth fick en privat förhandsvisning av den nya utställningen
Annons
Elizabeth-78

Förra veckan öppnade den nya utställningen med drottning Elizabeths vackra utstyrslar. För att hedra drottningens stil och som en del av firandet av drottningens 90-årsdag så har man skapat utställningen  “Fashioning a reign: 90 years of style from the queen’s wardrobe” som nu fram tills i höst kommer att visas på Buckingham Palace. Drottningen har alltid burit brittiska design och har en egen klädmakare som skapar de flesta av hennes fantastiska färgglada kreationer. Det blir därför också en hyllning till brittiska klädmakare. Utställningen visar allt från drottningens dopklänning till hennes bröllopsklänning och den klänning hon bar på sin 90-årsdag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottningen själv fick självklart en förhandstitt på utställningen och fick återuppleva de kläder hon burit under sina nio decennier.

Av: Frida Mrad

Annons