Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottningen bjuder in Kates familj till en kunglig jul

20 dec, 2012, 13:07 
Annons

Kates familj är inbjudna till en kunglig jul på slottet och de har naturligtvis tackat ja till den fina inbjudan.

När drottningen kallar, kommer man. Ja, visst har Kates föräldrar, Carol och Michael Middleton, tackat ja till att fira jul med prins Williams farmor och de andra medlemmarna i kungafamiljen.

Något oväntat, har nu drottning Elizabeth II utökat sin generositet över julen och skickat en inbjudan till Kates familj. De blir därmed de första “icke-kungliga” som får äran att tillbringa julhelgen på Sandringham Estate.

Annons

Bryter traditionen

Drottningen bryter alltså mot gamla seder och bruk, som varat i generationer. Hittills har julfirandet där uteslutande varit endast för drottningar, kungar, prinsar och prinsessor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är ingen tvekan om att kungafamiljen är förtjusta i Middletons. Men så är de ju knappast några främlingar heller. Prins Charles har träffat Kates mamma och pappa ett flertal gånger under åren, redan när William och Kate gick i samma skola.

Pippa kommer också

Prins William och Kate har känt varandra länge och även drottningen har hunnit bli mycket god vän med Middletons. Även syskonen Pippa och James Middleton är bjudna till det kungliga julfirandet.

Annons

Enligt Us Weekly hoppas drottningen att julinbjudan ska uppmuntra prins Williams gravida hustru att delta i firandet, trots den svåra tiden som Kate, 30, nu genomgår med sin åkomma “hyperemesis gravidarum”.

Kan inte tacka nej

Trots att hertiginnan av Cambridge nyligen skrevs ut från sjukhuset och fortfarande mår illa, finns det uppgifter som hon inte kan tacka nej till.

Kate, som är mindre än 12 veckor gången i graviditeten, sågs under gårdagen anlända till Buckingham Palace för en försmak på julen. Kungafamiljen hade alla samlats för den traditionsenliga jullunchen, dan före dan före dan…

Ni ser paret anlända till lunchen på de något suddiga och regniga bilderna här intill.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures och All over press

Läs mer:

 

 

Annons