Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottningen rensar schemat för barnbarnen

01 mar, 2016, 06:00 
Agneta Nisbeth
Vilken dag som helst blir drottning Silvia mormor för fjärde gången. Nu har hon rensat kalendern i en månad framåt.
Annons
SilviaEstelle

Drottning Silvia är en av de hårdast arbetande drottningarna i Europa. Utöver det viktiga arbetet för Sverige, både inom landets gränser och utomlands, är hon djupt engagerad i frågor som rör demensvården, den egna organisationen Childhood samt Mentor. Det är med andra ord sällan Silvia har en ledig stund. Men i en månad framåt finns inte några officiella för drottningen uppdrag inskrivna i kungahusets offentliga kalender på hemsidan. Först den 5:e april har hon nästa officiella tillställning som är en diplomatmottagning på kungliga slottet tillsammans med kungen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
drottningsilvia

Det kan förvisso vara så att drottningen har åtaganden som inte står i den offentliga kalendern, men det är mycket ovanligt att hon inte har fler publika uppdrag än vad som finns i kalendern just nu. Kanske vill hon vara redo att ge en hjälpande hand till kronprinsessan som vilken dag som helst förväntas nedkomma med sitt andra barn. Drottningen är ju själv trebarnsmamma och vet hur det är att få en bebis när man redan har ett större barn.

DrottningSilvia1

Av: Liv Sander.

Bilder: AOP-IBL.

Annons