Drottningen smög in pik mot Meghan i sitt tv-sända tal!

Kan drottningen ha pikat Meghan i sitt tal?
Passade drottning Elizabeth på att pika Meghan Markle under sitt tv-sända tal? Spekulationerna går varma i Storbritannien.
Annons

Drottning Elizabeth klev fram när hon behövdes som mest. Storbritannien har genomlidit tuffa prövningar på grund av coronaviruset – och då valde 93-åringen att ta till en åtgärd som hon väldigt sällan använder sig av: ett tv-sänt tal.

Annons

Elizabeth pratade direkt inifrån Windsor, och resultatet blev unisont hyllat av både proffstyckare och privatpersoner.

– Vi kan finna tröst i att trots att vi har mer att klara av, så kommer bättre dagar åter: vi kommer att få träffa våra vänner igen, vi kommer att träffa våra familjer igen, vi kommer att träffas igen, säger drottningen i talet.

Annons

Meghan Markle pikad av drottningen i tv-tal

Kan drottningen ha pikat Meghan i sitt tal?
Kan drottningen ha pikat Meghan i sitt tal?

Men vissa lyssnade mer noga än andra på de språkliga subtiliteterna i Elizabeths tal. Bland dessa hittar vi flera tabloider och livsstilsmagasin, Daily Star och Good Housekeeping för att nämna några, som hävdar att Elizabeth hade en speciell hälsning menad för ett par mottagare på andra sidan Atlanten.

Annons

“Det är helt ofattbart”

Daily Star och resten refererar till en mening i Elizabeths tal, som talade om en känsla av “smärtsam isolering från sina nära och kära”. Det här kan vara en referens till att Harry och Meghan valt att tillbringa coronakrisen i sitt nya hem i Los Angeles.

Enligt Dan Wootton, nöjeschef på The Sun och känd tv-profil i Storbritannien, har parets flytt väckt ett visst agg i det brittiska kungahuset.

Annons
“Det är helt ofattbart. Så känner kungligheterna och hovmedarbetarna kring Harrys och Meghans beslut. Det är i alla fall en stor PR-tabbe att flytta till Los Angeles mitt i en enorm sjukdomskris på internationell skala, i stället för att återvända och göra sin plikt i Storbritannien. De hade en otrolig möjlighet att visa att de finns där för sin familj, monarkin och folket när det blir tufft. I stället har de återigen visat att de prioriterar sina nya Hollywood-kompisar och en livsstil de flesta av oss bara kan drömma om”, har Dan skrivit i en krönika.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Drottningen smög in pik mot Meghan i sitt tv-sända tal!”

 1. josefin skriver: 6 april, 2020

  Nej jag tror knappast att EIIR pikar MM i ett tal till nationen. Den ärevördiga damen har varit med om det mesta, allt kanske, under sina àr som regent, sà billiga pikar vet hon leder till intet. Hon är ett fullblodsproffs o kan skilja pà sin Crown roll o sin roll som farmor.


  1. Mön på Kosterön skriver: 6 april, 2020

   Hear hear!!🇬🇧


 2. Alma-lena skriver: 6 april, 2020

  Helt grundlöst. Dessutom De”valde en livsstil som bi bara kan drömma om” Och livsstilen som kungahus har är som alla har det.


 3. Dorothea skriver: 7 april, 2020

  ”Göra sin plikt i Storbritannien?” Vad i all världen skulle det göra för skillnad om de var där?


 4. PernillaA skriver: 7 april, 2020

  Vad exakt skulle de göra ? Folk ska hålla sig hemma och han kan ju knappast hälsa på sina farföräldrar.
  Dessutom vet ingen hur mycket kontakt Harry har till sin far och farmor


 5. Eva M skriver: 7 april, 2020

  Håller med Pernilla. Jag såg talet jus detta att säga inte träffa sina nära och kära har alla statschefer sagt på olika sätt i sina tal.


 6. Eva H. skriver: 7 april, 2020

  Fria fantasier !


 7. Marie skriver: 7 april, 2020

  Fantasy….H&M är privatpersoner och kontakt med familjen sker inte officiellt. Återstår ett stort antal personer som arbetar för brittiska kungahuset.


 8. HMA skriver: 7 april, 2020

  Ja, det här börjar bli en obehaglig hetsjakt på detta par.
  Svårt att förstå de engelsmän sim väntat sig att de skulle kasta sig tillbaka till UK i samma ögonbluck som de klev av sina uppdrag. Seriously..?!

  Ska man tolka Elisabeths tal så finns det isåfall minst lika många pikar till engelsmännen själva om att bete sig värdigt.


 9. Grethe skriver: 7 april, 2020

  Media må slutte å fantasere eller som vi sier i Norge har de røyket sokkene 😉 Alt handler ikke om Meghan og Harry. Elisabeth snakket til folket ikke om sin egen familie.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar