Drottningen smög in pik mot Meghan i sitt tv-sända tal!

Kan drottningen ha pikat Meghan i sitt tal?

Passade drottning Elizabeth på att pika Meghan Markle under sitt tv-sända tal?Spekulationerna går varma i Storbritannien.
Det här är Meghan Markle
Slå på ljud

Drottning Elizabeth klev fram när hon behövdes som mest. Storbritannien har genomlidit tuffa prövningar på grund av coronaviruset – och då valde 93-åringen att ta till en åtgärd som hon väldigt sällan använder sig av: ett tv-sänt tal.

Elizabeth pratade direkt inifrån Windsor, och resultatet blev unisont hyllat av både proffstyckare och privatpersoner.

– Vi kan finna tröst i att trots att vi har mer att klara av, så kommer bättre dagar åter: vi kommer att få träffa våra vänner igen, vi kommer att träffa våra familjer igen, vi kommer att träffas igen, säger drottningen i talet.

Meghan Markle pikad av drottningen i tv-tal

Kan drottningen ha pikat Meghan i sitt tal?

Kan drottningen ha pikat Meghan i sitt tal?

Men vissa lyssnade mer noga än andra på de språkliga subtiliteterna i Elizabeths tal. Bland dessa hittar vi flera tabloider och livsstilsmagasin, Daily Star och Good Housekeeping för att nämna några, som hävdar att Elizabeth hade en speciell hälsning menad för ett par mottagare på andra sidan Atlanten.

“Det är helt ofattbart”

Daily Star och resten refererar till en mening i Elizabeths tal, som talade om en känsla av “smärtsam isolering från sina nära och kära”. Det här kan vara en referens till att Harry och Meghan valt att tillbringa coronakrisen i sitt nya hem i Los Angeles.

Enligt Dan Wootton, nöjeschef på The Sun och känd tv-profil i Storbritannien, har parets flytt väckt ett visst agg i det brittiska kungahuset.

“Det är helt ofattbart. Så känner kungligheterna och hovmedarbetarna kring Harrys och Meghans beslut. Det är i alla fall en stor PR-tabbe att flytta till Los Angeles mitt i en enorm sjukdomskris på internationell skala, i stället för att återvända och göra sin plikt i Storbritannien. De hade en otrolig möjlighet att visa att de finns där för sin familj, monarkin och folket när det blir tufft. I stället har de återigen visat att de prioriterar sina nya Hollywood-kompisar och en livsstil de flesta av oss bara kan drömma om”, har Dan skrivit i en krönika.