Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottningens barnbarn avslöjar - så blir julen för brittiska kungafamiljen

21 nov, 2016, 17:04 
Agneta Nisbeth
Drottning Elizabeth
Det blir full rulle på Sandringham i jul. Det avslöjar drottningens barnbarn Zara Tindall.
Annons
Zara Tindall
Drottning Elizabeths barnbarn Zara Tindall berättar om julen som firas på Sandringham.

Den här julen kommer att bli något alldeles utöver det vanliga för drottning Elizabeth, 90. Hon samlar varje år sin stora familj på egendomen Sandringham i Norfolk men frågan är om året jul kommer att bli den stökigaste på länge. Det ger i alla fall Zara Tindall, barn till prinsessan Anne, en hint om i Hello.

Drottningen har numera åtta barnbarn och fem barnbarns barn i åldrarna fem till ett år, och det låter på Zara som att alla kommer att samlas på drottningens egendom Sandringham över julhelgen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Mia kommer att tillbringa julen med sina kusiner, och vissa är väldigt nära henne i ålder, så jag tror att det här är första året som hon verkligen förstår vad som händer, säger hon och fortsätter:

Annons

– Julen får en ny innebörd när man har barn.

Drottning Elizabeth
Drottning Elizabeth med barnbarnen James och Louise och barnbarns barnen Mia Tindall, prinsessan Charlotte, prins George och Isla och Savannah Philips.

Mia Tindall hamnade oavsiktligt i centrum i våras när drottning Elizabeth fotograferades av stjärnfotografen Annie Leibovitz.  Under plåtningen ville Mia prompt hålla Hennes Majestäts berömda handväska och den bilden kablades sedan ut till hela världen.

Av: Liv Sander.

Foto: Ibl.

Annons